Tel:   0599 - 32 65 25

Mob: 06 - 54 97 44 56

 

Bossingels snoeien

Klepelmaaien

Diversen/Verhuur

Hagen snoeien

Omdat wij gespecialiseerd zijn in machinaal hagen snoeien kunnen wij in 1 uur 300 tot 600 meter snoeien. De voordelen t.o.v. handmatig snoeien zijn dat het snoeiafval verkleind wordt zodat dit vervolgens als bemesting gebruikt kan worden. Hierdoor dragen wij duurzaam bij aan het milieu!

Overhangende takken, en struiken zijn vaak een overlast op fiets- en wandelpaden. Ook voor u kan het een doorn in het oog zijn. Wat te denken van uw oprit! In één handeling snoeien wij 1,50 meter en kunnen tot 3,50 meter snoeien/zagen, afhankelijk van de dikte van de overhangende takken.

Grasland, wandelpaden of andere moeilijk bereikbare plekken is voor ons vaak geen probleem. Bij oprichting van het bedrijf hebben wij ons gefocust op kleiner materieel, hierdoor zijn wij breder inzetbaar dan bijvoorbeeld bedrijven met grote tractoren. Het gras wordt door de hamerklepels verkleind en kan daarom blijven liggen!

Groentechniek Westerwolde is breder inzetbaar dan u denkt! Naast snoeiwerkzaamheden en klepelmaaien kunnen wij ook uw gazon opnieuw aanleggen en/of onderhouden. Ook zandstransport o.i.d. is mogelijk. Daarnaast verhuren wij ook een stenenknipper en een trilplaat. Als u twijfelt of wij u kunnen helpen, neem gerust contact op!

 Buzeman Slootreiniging            Buzeman Transport           Caming 't Veenmeer           Kraanverhuur Wesseling          Locome             Staatsbosbeheer

Copyright Groentechniek Westerwolde © 2015

Opdrachtgevers: